Logo Logo

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor fase 2. Zowel het Stedenbouwkundig Plan als het Beeldkwaliteitplan ligt momenteel ter beoordeling bij de Gemeente.

Lees verder

Het ontwerptraject van de Bannehoven duurt nog ruim een jaar. Begin oktober 2018 is de klankbordgroep Bannehoven voor de tweede keer bijeengekomen. Benieuwd wat er besproken is? Lees hier het verslag van beide bijeenkomsten.

Lees verder

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Zaanstreek? Woon jij straks in een woning in typische Zaanse stijl of heerlijk aan de Zaan?

Lees verder

De voorbereidingen voor nieuwbouwproject Pakhuis aan de Zaan zijn inmiddels gestart. Vanaf nu vind je op deze pagina het laatste nieuws over dit project.

Lees verder

Wil je op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling van de 6 nieuwbouwappartementen in Zaandam? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan! Hoe doe je dat?

Lees verder

De voorbereidingen voor de nieuwe fase van De Molenaer zijn gestart. Wil je straks in aanmerking komen? Lees het nieuwsbericht.

Lees verder

In december 2016 zijn wij in verkoop gegaan met 11 woningen in fase 1b. Wij kunnen nu melden dat alle woningen (onder voorbehoud financiering) zijn verkocht.

Lees verder

De robuuste vrijstaande woning, bouwnummer 80, is nog vrij! Het is de laatste woning beschikbaar in De Molenaer. Heb je interesse?

Lees verder

Bouwnummer 23 + 85 vrij!

We hebben twee bouwnummers vrij! De ruime half-vrijstaande woning met een tuin op het zuiden en de geheel vrijstaande woning met een tuin omringd door water. De woningen worden opgeleverd met een Bruynzeel keuken en een volledig ingerichte badkamer en toilet.

Lees verder

De verkoop van de woningen gaat snel. Na een paar weken hebben wij al bijna 70% van de woningen verkocht. De overige woningen staan onder optie.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?