De laatste 2 woningen te koop in de Bannehoven!

15 maart '23

Samen met jouw partner geniet jij van de avondzon op jullie veranda. Jouw kids spelen met de buurtkinderen in het groene hofje. De wijk is knus en autoluw, dus jij kan even zorgeloos achteroverleunen. De nabijheid van de Polder Westzaan, de openheid, de uitzichten; het streeklandschap dringt op een natuurlijke manier door tot in het hart van jullie wijk.

image alt

Houd jij van een onderscheidend karakter?

Zie jij jezelf al zitten? Dan hebben wij goed nieuws! In de Bannehoven zijn namelijk nog 3 luxewoningen in verkoop. In deze rij van 12 woningen, kan jij nu nog een optie krijgen op de de hoekwoning of één van de 2 beschikbare tussenwoningen. Deze woningen van het type Salix hebben een nét even andere architectuur meekregen. De grootte, de afwisselende gevels en daken en de royale raampartijen geven de woningen een onderscheidend karakter ten opzichte van de rest van het nieuwbouwplan.

Bekijk de woningen
image alt

Groen en vrij aan de buitenkant, licht en ruim aan de binnenkant

Deze fijne woningen in de Bannehoven bieden alles wat je nodig hebt. Met gemiddeld 150 m2 woonplezier, geniet je iedere dag van de ruimte. De grote ramen zorgen voor een licht en fris gevoel. Het royale terras en de veranda beloven heel wat uurtjes heerlijk vertoeven in de zomerzon. Zowel de woning zelf als de natuurrijke omgeving maken dit een plek waar je fijn en geborgen woont. Tot slot zijn alle woningen in de Bannehoven energieneutraal. Kortom: een veilige én toekomstbestendige plek voor jou en je gezin!

Bekijk de woningen

Oplevering eerste woningen Q3 2023!

Op onderstaande verkavelingskaart zie je hoe de woningen liggen en welke woningen er nog vrij zijn. Interesse? Bekijk dan snel deze pagina voor meer gedetailleerde informatie over de laatste 2 beschikbare woningen! Nu kopen is snel wonen, de eerste woningen worden Q3 2023 opgeleverd. 

Meld je aan
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het woningaanbod