Bouwupdate: een voorspoedige voortgang in de Bannehoven

29 december '22

De Bannehoven: hét groene en autoluwe hart van Rooswijk. Momenteel is de bouw volop in gang en zelfs nu is al zichtbaar hoe het streeklandschap doordringt tot in het hart van De Bannehoven. Omringt door bomen en water komt de beoogde, zorgeloze sfeer stapje voor stapje tot stand op de bouwplaats! Naar verwachting begint de aannemer in het derde kwartaal van 2023 met het opleveren van de eerste woningen. Tot die tijd houden we je graag op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Lees je mee?

De voortgang in Blok C, B en A

De samenwerking met ontwikkelpartner T&G loopt zeer voorspoedig! De bouw van de woningen in blok C (bouwnummer 1 t/m 24) begint al op te schieten. De afwerkvloeren voor deze woningen zijn gesmeerd en de binnenwanden zijn aangebracht bij bouwnummer 1 tot en met 12. Ook wordt bij de eerste woningen momenteel het tegelwerk in de toiletruimten en badkamers aangebracht. Tot slot is er in blok C begonnen aan de fundering van de terrassen aan de achtergevel en het plaatsen van de houten constructie van het dak overstek aan de voorgevel. Ook in blok B (bouwnummer 25 t/m 46) loopt de voortgang voorspoedig. De dakkappen zijn geplaatst en de dakpannen worden momenteel gelegd. Het metselwerk van de achtergevels van bouwnummer 25 tot en met 35 is gereed. In de eerste woningen van dit blok zijn zelfs al trappen geplaatst! Voor de woningen in blok A (bouwnummer 47 t/m 59) zijn de betonnen draagwanden en -vloeren gerealiseerd. Begin januari zullen deze bouwnummers van dakkappen voorzien worden.

Kijkmoment voor bouwnummer 13 tot en met 24

Om de kijkmomenten zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden deze telkens voor een kleine groep kopers georganiseerd. Voor de kopers van bouwnummer 13 tot en met 24 zal het kijkmoment plaatsvinden op woensdag 1 februari, van 15.30 tot 16.30 uur. We zullen verzamelen bij de keet, naast de school. Vanuit daar lopen we samen naar de woningen. De kopers begeleider en uitvoerder van T&G zullen hierbij aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. In verband met de veiligheid, ontvangen we maximaal 3 kijkers per woning.

Goed nieuws; nog 2 woningen beschikbaar!

De huidige kopers weten précies waarom zij voor een nieuwbouwwoning in De Bannehoven gekozen hebben! Hier woon je in een groene en veilige omgeving, mét alle faciliteiten op fietsafstand. Binnenshuis geniet je volop van de ruimte en ook met het oog op de toekomst zit je in deze energieneutrale woning goed. Ben jij geen koper maar klinkt dit je wel als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn namelijk nog 2 luxewoningen in De Bannehoven beschikbaar! Het gaat om een hoekwoning en een tussenwoning, beide van het type Salix. Deze woningen hebben een nét even andere architectuur meegekregen. De grootte, afwisselende gevels en de royale raampartijen geven de woningen een onderscheidend karakter ten opzichte van de rest van het nieuwbouwplan. Interesse? Via onderstaande button kun jij de woningen direct bekijken!

Een gelukkig 2023!

Met het oog op de oplevering van de nieuwe woningen, wordt 2023 een éxtra speciaal jaar voor de kopers van De Bannehoven. Middels deze weg willen wij iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2023 toe wensen.

Iets vragen? Neem contact op
Naar de pagina woningen Woningen