Alle woningen De Bannehoven energieneutraal

15 november '22

Het groene woongebied De Bannehoven ademt duurzaamheid uit. Niet alleen door de vele intieme hofjes, de groene grasdaken, rustgevende waterpartijen en het gebruik van natuurlijke materialen. De fijne woningen in De Bannehoven zijn ook allemaal gasloos en energieneutraal en bieden zo alles wat je nodig hebt voor een duurzame toekomst. Wie wil er nou niet wonen in een luxewoning op deze veilige én groene plek.

image alt

Duurzame woningen

Groener dan groen: wonen in De Bannehoven! De duurzame woningen zijn ontworpen volgens het BENG-principe (Bijna Energieneutrale Gebouwen). Zo wordt er voldaan aan de hoge normen ter beperking van energieverlies door een extra geïsoleerde vloer en driedubbelglas, zodat er nog minder warmte verloren gaat dan bij het volgen van het Bouwbesluit. Ook beschikken de woningen over efficiënte installaties en een ruime hoeveelheid zonnepanelen. Op die manier gebruik je dus minder elektra dan je zonnepanelen opwekken (bij genormeerd energieverbruik) en worden alle woningen opgeleverd met energielabel A++++.

Goed nieuws: vergunning verleend

Deze week is een belangrijke uitspraak geweest van de hoge raad met betrekking tot stikstof-uitstoot, die grote gevolgen heeft voor de bouwbranche. Voor De Bannehoven is er, naast een onherroepelijke omgevingsvergunning, ook een onherroepelijke vergunning Wet Natuurbeheer verleend. Deze uitspraak heeft daarom geen gevolgen voor De Bannehoven!

image alt

Laatste kans: 2 woningen beschikbaar

Wil je ook wonen in deze groene, knusse wijk, omringd door het prachtige oer-Hollandse landschap zonder voorbijschietende auto’s? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn nog 2 luxewoningen beschikbaar, dus dit is het moment om de knoop door te hakken. Deze twee fijne woningen van 141 m2 en 165 m2 bieden alles wat je nodig hebt en de grote ramen zorgen voor een licht en fris gevoel. Wie weet geniet je binnenkort van de avondzon op je veranda!

Interesse?

Op onderstaande verkavelingskaart zie je waar bouwnummer 69 en bouwnummer 71 liggen in het plan. Heb je interesse in 1 van deze 2 karakteristieke woningen met groot terras en eigen parkeergelegenheid? Je kunt nu direct een optie nemen of als iemand je net voor is geweest, kun je je toch aanmelden en dan kom je op de reservelijst.

Iets vragen? Neem contact op
Naar de pagina woningen Woningen