Bouwupdate: februari 2023

21 februari '23

De hoogste tijd voor een bouwupdate van de woningen in Bannehoven! De vorige bouwupdate is alweer even geleden, maar dat betekent niet dat de aannemer de afgelopen 2 maanden stil heeft gezeten. Er is namelijk weer veel werk verzet op de bouwplaats. De aannemer heeft ook weer mooie foto's gemaakt en er is een drone de lucht in geweest om de voortgang in beeld te brengen.

Nog 2 woningen te koop!

In De Bannehoven woon je in een groene en veilige omgeving, mét alle faciliteiten op fietsafstand. Binnenshuis geniet je volop van de ruimte en ook met het oog op de toekomst zit je in deze energieneutrale woning goed. Ben jij geen koper maar klinkt dit je wel als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn namelijk nog 2 luxe woningen te koop!

image alt

Bouwnummer 71

Deze fijne hoekwoning in De Bannehoven heeft alles wat jullie nodig hebben. Met 141 m2 woonplezier geniet je hier dagelijks van de ruimte. Binnen, maar óók buiten. Want aan de royale woonkeuken heb je een groot terras van zo’n 35 m2! Hier zul je zomers heel wat uurtjes vertoeven. De aparte waskamer én 2 badkamers maken het plaatje heel compleet. 

Neem een optie
image alt

Bouwnummer 69

Deze fraaie woning in De Bannehoven heeft alles wat jullie nodig hebben. Met maar liefst zo’n 165 m2 woonplezier verdeeld over 4 woonlagen geniet je hier dagelijks van de ruimte. Binnen, maar óók buiten. Want aan de royale woonkamer op de 1e verdieping heb je een heerlijk terras van 30 m2! Hier zul je zomers heel wat uurtjes vertoeven. De veranda aan de voorzijde, en 4 slaapkamers maken dit een heel compleet gezinshuis. Kijk zelf maar!

Bekijk deze luxe woning

Planning De Bannehoven

Eind juni 2021 is de verkoop van de 105 woningen in Zaandijk gestart en de bouw is inmiddels in volle gang. Naar verwachting begint de aannemer in het derde kwartaal van 2023 met het opleveren van de eerste woningen.

Iets vragen? Neem contact op
Naar de pagina woningen Woningen