Bouwupdate met mooie dronebeelden

10 november '22

Nog geen 5 maanden geleden metselde wethouder Wessel Breunesse samen met een koper het eerste muurtje op de bouwplaats van De Bannehoven. Inmiddels is er veel gebeurd op de bouwplaats. De bouw van de woningen is in volle gang en daarom is het hoog tijd voor een update. Ook is er goed nieuws voor iedereen die graag in De Bannehoven wil wonen. Er zijn namelijk nog 2 woningen te koop!

image alt

Dronebeelden voortgang bouw

Het hart van deze groene wijk wordt omringd door bomen, waterpartijen, intieme hofjes, fiets- en wandelpaden. Een plek waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen, waar je even snel een boodschap doet aan de overkant of lekker even de polder in fiets. Klinkt als muziek in de oren toch? Om alles nog eens duidelijk in beeld te brengen hebben we dronebeelden laten maken. Op de beelden zie je duidelijk de voortgang van de bouw van de woningen (in de steigers). Ook is het omringende groene landschap, het winkelcentrum, en horeca aan de overkant van het blok duidelijk in beeld. Zie je jezelf hier al wonen omringd door het prachtige oer-Hollandse landschap?

Slechts nog 2 woningen beschikbaar

Als je nog aan het twijfelen bent of je wilt wonen in deze groene woonomgeving, waar je kunt genieten van de avondzon op je veranda, dan is dit het moment om de knoop door te hakken. Er zijn namelijk nog maar 2 luxewoningen beschikbaar. Deze fijne woningen bieden alles wat je nodig hebt en de grote ramen zorgen voor een licht en fris gevoel.

image alt

Bouwnummer 69 en 71 nog te koop!

Het gaat om een ruime hoekwoning (#071) van 141 m2 met een royale keuken en een groot terras van 35 m2. De aparte waskamer én 2 badkamers maken het plaatje compleet. De 2e woning is een tussenwoning (#069) van maar liefst 165 m2 verdeeld over 4 woonlagen met 4 slaapkamers. Aan de royale woonkamer op de 1e verdieping grenst een heerlijk terras van 30 m2. Dit belooft samen met de veranda aan de voorzijde heel wat uurtjes vertoeven in de zomerzon. Alle woningen in de Bannehoven zijn energieneutraal. Kortom: een fijne en duurzame plek voor jou en je gezin.

Interesse?

Op onderstaande verkavelingskaart zie je waar bouwnummer 69 en bouwnummer 71 liggen in het plan. Heb je interesse in 1 van deze 2 karakteristieke woningen met groot terras en eigen parkeergelegenheid? Je kunt nu direct een optie nemen of als iemand je net voor is geweest, kun je je toch aanmelden en dan kom je op de reservelijst.

Iets vragen? Neem contact op
Naar de pagina woningen Woningen