Pakhuis aan de Zaan
Logo Logo

Woon jij straks aan de Zaan?

Wonen in een pakhuis aan de oever van De Zaan

Langs de rivier De Zaan in Zaandam realiseert BPD 6 prachtige nieuwbouwwoningen in het plan 'Pakhuis aan de Zaan': 2 rijwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen op ruime kavels en hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Woon jij binnenkort op deze mooie plek in de Zaanstreek?

Over Pakhuis aan de Zaan

Het plan ‘Pakhuis aan de Zaan’ wordt gerealiseerd aan De Westzijde, één van de langste lintbebouwingen langs de Zaan. Ter hoogte van huisnummers 124 en 126 worden 6 nieuwbouwwoningen gerealiseerd: 2 rijwoningen grenzend aan de Westzijde en 4 vrijstaande woningen direct aan de Zaan. De huizen aan het water worden 'pakhuis-woningen' in Zaanse stijl. In Pakhuis aan de Zaan woon je op loopafstand van het centrum van Zaandam, maar toch met rust en ruimte aan het water. De verwachting is dat de woningen voorjaar 2019 in verkoop gaan. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen van het plan Pakhuis aan de Zaan? Meld je dan nu alvast aan als belangstellende via de Mijn Eigen Huis Omgeving. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het nieuwbouwplan en je ontvangt een uitnodiging voor de start verkoop.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?