Voortgang verkoop kavels, woningen en appartementen

30 september '21

De verkoop van De Bannehoven in Zaandijk verloopt zeer voorspoedig. Inmiddels zijn 24 contracten getekend, staan er ruim 50 tekenafspraken gepland en zijn de overige woningen onder optie. Op dit moment zijn er slechts 2 appartementen en 6 kavels per direct beschikbaar. Heb je interesse in een woning. Bekijk dan het woningaanbod.

Bekijk de woningen
image alt

De kavels

Binnen het project wordt een aantal kavels aangeboden ten behoeve van particulier medeopdrachtgeverschap. Hierop zal een woning geplaatst worden door T&G die aansluit bij de beeldkwaliteitseisen van het project. Zowel aan de buiten- als binnenzijde biedt het medeopdrachtgeverschap veel vrijheid voor de koper.

De bebouwing op de huidige onverkochte kavels loopt echter mee in de totale bouw van het project. Hiervoor moet, op basis van het ontwerp van de woning, een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Dit zal eind november gebeuren. Dit betekent dat inmiddels een keuze is gemaakt, in samenwerking met T&G, voor het ontwerp van de woningen met betrekking tot het aanzicht, uitbouwen en het aantal verdiepingen.

De keuze voor de gevelstenen, deuren maar ook de binnenzijde van de woning kan nog grotendeels zelf worden samengesteld. Heeft u interesse in een kavel? Meldt u dan bij de makelaar. 

Contact met de makelaar

Contactgegevens makelaar

Kuijs Reinder Kakes
Westzijde 346
1506 GK Zaandam
www.krk.nl
[email protected]
075 - 612 64 00

Bekijk beschikbaarheid Wonen in de Bannehoven?
Lees alle informatie over de woningen Bekijk de brochure