Verkoopprocedure en makelaar

6 mei '21

Binnenkort start de verkoop van De Bannehoven. Daarom nemen wij jou graag mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie gekregen voor een van de woningen of appartementen van De Bannehoven? Dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen.

Krk

Maak kennis met de makelaar van De Bannehoven

Tegenwoordig kun je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning digitaal doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dat is geen enkel probleem. Het team van Kuijs Reinder Kakes staat voor je klaar.

Kuijs Reinder Kakes

Al 100 jaar is Kuijs Reinder Kakes verweven met de Zaanstreek. Deze ervaring resulteert in omvangrijke kennis over de woonmarkt en regio, die ze maar al te graag voor jou inzetten. Op het gebied van makelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies, hypotheekadvies en taxaties biedt Kuijs Reinder Kakes dan ook een allround service aan. 

Contactgegevens

Kuijs Reinder Kakes
Westzijde 346
1506 GK Zaandam
www.krk.nl
[email protected]
075 - 612 64 00

Heb je nu al een vraag voor de makelaar over bijvoorbeeld het verkopen van je huidige woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Het ervaren en speciaal geselecteerde team van Kuijs Reinder Kakes - bestaande uit Sven Heinsbroek, Dunja Antenbrink, Marielle Gerretschen en Robert de Joode - staan je graag te woord of komen vrijblijvend bij je langs.

Interesse in een woning?

Heb je interesse in een woning in De Bannehoven? Meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype en maak een Mijn Eigen Huis account aan. Via email krijg je dan als eerste alle informatie over de woningen en de verkoop.

Account aanmaken
Wat is er in de buurt? Voorzieningen De Bannehoven
Ook wonen in De Bannehoven? Bekijk het aanbod