Download nu de brochure

1 juli '21

De verkoop van de 105 nieuwbouwwoningen in de Bannehoven Zaandijk is in volle gang. En ondertussen is ook de digitale brochure gereed! Je vindt in de brochure alle details over de eengezinswoningen en appartementen. Daarnaast hebben we een aantal veel gestelde vragen over wonen in de Bannehoven voor je op een rij gezet. 

image alt

Brochure appartementen

In de brochure van de appartementen vind je alle informatie die je nodig hebt om het appartement van je dromen te vinden. Je hebt de keuze uit 4 studio's, 28 appartementen in verschillende maten en 3 unieke penthouses. Alle appartementen beschikken over minimaal twee slaapkamers (met uitzondering van de studio's) en riante living met open keuken. De vele ramen zorgen voor altijd licht in huis en een fijn uitzicht. Dat is heerlijk wakker met een kopje koffie op de bank. Ontdek alles over de appartementen in de brochure.

Bekijk de brochure
image alt

Brochure eengezinswoningen

In de blokken A, B en C vind je 58 eengezinswoningen in drie verschillende woningtypes. De architectuur van de woningen in de Bannehoven is geïnspireerd op de historische Houtloodsen in de Zaanstreek. Verken de plattegronden van type Aspen, Balou en Cipres in de brochure en kom alles te weten over de afwerking en de duurzaamheid van de woningen in dit unieke nieuwbouwplan.  

Bekijk de brochure

Veel gestelde vragen

Voor overige vragen verwijzen wij je door naar de veel gestelde vragen pagina.

Veel gestelde vragen
Hoe werkt de inschrijving? Een woning kopen
Wil jij wonen in de Bannehoven Bekijk het aanbod