Binnenkort nog 3 woningen in verkoop!

9 mei '22

We hebben goed nieuws voor iedereen die graag in De Bannehoven wil wonen. Binnenkort komen er namelijk nog 3 woningen in de verkoop! De oorspronkelijke vrije kavels worden nu inclusief woning aangeboden. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

image alt

Onderscheidend karakter

In het oorspronkelijke plan van De Bannehoven hadden wij 12 vrije kavels in verkoop, waarvan een deel is verkocht. Voor de nog overgebleven vrije kavels is nu in overleg met de aannemer  en de architect besloten deze inclusief woning aan te bieden. Deze rij met een hoekwoning en 11 tussenwoningen van het type Salix krijgt net even een andere architectuur mee. De grootte, de afwisselende gevels en daken en de royale raampartijen geven de woningen een onderscheidend karakter ten opzichte van de rest van het nieuwbouwplan. 

Interesse?

Heb je interesse in 1 van deze karakteristieke woningen met groot terras en eigen parkeergelegenheid? Bekijk ze dan in detail op de pagina Woningen, meld je aan voor de projectfase en zet jouw favoriete woning(en) alvast op je wensenlijst. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Bekijk de woningen type Salix
We staan je graag te woord Heb je een vraag?
Woning kopen in De Bannehoven? Zo werkt het!