Nieuwbouwprojecten in Zaanstad

BPD realiseert verschillende nieuwbouwprojecten in de Zaanstreek, zoals plan de Molenaer in Westzaan (in ontwikkeling) en Pakhuis aan de Zaan in Zaandam (in voorbereiding). Maar er komen in de toekomst nog meer woonplekken bij in de Zaanstreek. Alle projecten van BPD in de Zaanstreek vind je terug op deze website.

image alt

De Molenaer

In Westzaan ontwikkelt BPD nieuwbouwplan De Molenaer, met luxe woningen aan het water. Bijna alle woningen in de Molenaer zijn verkocht en de bouw is gestart. De oplevering van de woningen staat gepland in Q2 2022.

Bekijk De Molenaer
image alt

Pakhuis aan de Zaan

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het project Pakhuis aan de Zaan, dit plan omvat 6 prachtige nieuwbouwwoningen aan de Westzijde in Zaandam. Hier woon je letterlijk aan de oever van de Zaan. 

Bekijk Pakhuis aan de Zaan
image alt

Noordeinde Wormerveer

Op Noordeinde komt nu een nieuwbouwplan waar BPD bezig is met de ontwikkeling van 59 nieuwbouwwoningen in authentiek Zaanse stijl. Er komen in dit plan hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en semi-bungalows. Alle woningen in Noordeinde zijn verkocht en de bouw start in januari 2021.

Bekijk Noordeinde Wormerveer
image alt

De Bannehoven

De wijk Rooswijk is gebouwd in het voor de Zaanstreek zo kenmerkende veenweidelandschap. Hier komt een nieuw, groen en autovrij hart: De Bannehoven! Wonen in De Bannehoven is wonen in een waterrijk cultuurlandschap, een natuurlijk en duurzaam woongebied. Naar verwachting komen deze woningen te koop in het voorjaar van 2021.

Bekijk De Bannehoven
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Zuinig omgaan met een cultuurlandschap? Lees alles over duurzaamheid in dit gebied