Opgeleverd

Pakhuis aan de Zaan bijna klaar voor oplevering!

24 mei '22

Het is bijna zover! De oplevering van de woningen in Pakhuis aan de Zaan komt in zicht. Alle kopers hebben inmiddels van aannemer Henselmans Bouw & Ontwikkeling per brief een uitnodiging ontvangen voor de vooroplevering. Dat betekent: nog slechts een paar weekjes te gaan tot de échte oplevering!

De vooroplevering

De vooroplevering van de woningen in Pakhuis aan de Zaan vindt plaats op woensdag 24 mei van 14.00 tot 15.30 uur. De kopers maken dan zelf een rondgang door de eigen woning. Daarbij kun je alle punten noteren die volgens jou nog aandacht verdienen. Hiervoor ontvang je bij aankomst op de bouwplaats een formulier. Tip: neem tijdens de vooroplevering je meer- en minderwerklijst en -tekening mee, zodat je goed kunt controleren of alles aanwezig is.

image alt

Aftellen tot de échte oplevering

Na de vooroplevering is het wachten op de officiële opleverbrief. Als je deze ontvangt, is de datum en het tijdstip van de oplevering definitief. Dit kan daarna alleen op verzoek van de koper zélf nog worden gewijzigd (en alleen láter, nooit eerder). De opleverbrief moet uiterlijk 2 weken voor oplevering worden verstuurd, maar we doen ons best deze nog ietsje eerder te versturen. Op dit moment verwachten we de woningen in week 23 of 24 te kunnen opleveren. Je kunt dus alvast beginnen met inpakken!