Opgeleverd

Verkoop woningen in Pakhuis aan de Zaan gaat bijna van start!

6 april '20

Goed nieuws: de verkoop van de 76 bijzondere woningen in Pakhuis aan de Zaangaat bijna van start! De verkoop en online inschrijving start op 28 april 2020.

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 28 april a.s. opent de online inschrijving van de woningen in Pakhuis aan de Zaan. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). De inschrijving sluit op donderdag 6 mei 2020 om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

image alt

Tekenen? Dat kan nu ook online!

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan kun je je contracten bij de makelaar tekenen, of volledig online! Nadat je je optie hebt bevestigd, volgen nog enkele stappen om je koopcontract compleet te maken. Binnen enkele werkdagen ontvang je een link naar de overeenkomsten in je mailbox. Uiteindelijk plaats je digitaal jouw handtekening en ontvang je de volledig getekende overeenkomsten en een transactiebon in jouw account.

Spreek je toch liever een makelaar? Geen probleem, je kunt in dit proces altijd wijzigen hoe je tekent.

Lees meer over woning kopen

Interesse in een woning in Pakhuis aan de Zaan?

Kijk bij het woningaanbod voor de woning van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Bekijk het woningaanbod
  Woning kopen: zo werkt het
  Kies jouw favoriete woning