De vanaf-prijzen zijn bekend

15 april '20

Heb jij interesse in een woning in Pakhuis aan de Zaan? Dan kun je nu bekijken vanaf welke koopsom jouw favoriete woning beschikbaar is. De vanaf-prijzen zijn bekend en staan online bij het woningaanbod. 

image alt

Vanaf-prijs per woning

Op 28 april 2020 starten we met de verkoop van de 6 woningen van Pakhuis aan de Zaan in Zaandam. Alle prijzen van de woningen zijn vrij op naam.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Daarnaast zit er standaard een luchtwarmtepomp in de woning en zijn er zonnepanelen inbegrepen in de prijs. Mooi meegenomen, toch?

Naar het woningaanbod

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. En daar komt dan ook veel bij kijken. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Financiering
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Nog op zoek naar jouw droomhuis? Bekijk het aanbod en de prijsindicatie