Pakhuis aan de Zaan nu in verkoop

28 april '20

Het is zover: de verkoop van Pakhuis aan de Zaan is gestart! Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning met je eigen steiger aan het water? Geef dan nu je voorkeuren door voor woensdag 6 mei 2020 17.00 uur!

Kies je favoriete woning(en)

Kijk op de pagina Woningen welke woning bij je past. Onder het kopje Downloads vind je alle verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, meerwerk en nog veel meer van jouw favoriete woning.

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in Pakhuis aan de Zaan? Geef dan jouw voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis account. Je kan je maximaal 5 verschillende voorkeurkeuzes doorgeven. We gaan er vanuit dat de eerste voorkeur ook de woning is die je het liefst wilt. 

Inschrijving

De inschrijving van Pakhuis aan de Zaan loopt van dinsdag 28 april 17.00 uur tot en met woensdag 6 mei 2020. In die periode kun je je voorkeuren doorgeven, tot 6 mei 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Naar de inschrijvingspagina
image alt

Het woningaanbod in Pakhuis aan de Zaan

In Pakhuis aan de Zaan komen 6 woningen: 2 hoekwoningen, 2 rijwoningen en 2 tweekappers. 

Het plan ‘Pakhuis aan de Zaan’ wordt gerealiseerd aan De Westzijde, één van de langste lintbebouwingen langs de Zaan. Ter hoogte van huisnummers 124 en 126 worden direct aan de Zaan een klein aantal nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De huizen ademen de sfeer van een authentieke Zaans pakhuis. In nieuwbouwplan Pakhuis aan de Zaan woon je op loopafstand van het centrum van Zaandam, maar toch met rust en ruimte aan het water.

Bekijk het woningaanbod
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Heb jij al een favoriete woning? Bekijk de verkoopdocumenten