Mijn Eigen Huis

5 januari '18

Met een Mijn Eigen Huis account kan je straks alle informatie over Zaanoever op één plek terug vinden. Op deze manier hoef je niks te missen van het nieuwbouwproject van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in Zaanoever te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig jouw favoriete woning toe aan je persoonlijke account.
Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over Zaanoever.

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

Stap 1 voor PC/computer
Rechtsboven op de homepagina van Zaanoever zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype op de site.

Stap 1 voor mobiele telefoon
Rechtsboven op de homepagina van Zaanoever zie je drie witte streepjes. Als je daar op klikt, verschijnt rechtsonder in beeld een zwart icoontje van een poppetje. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype op de site.

Stap 2 voor computer en mobiele telefoon
Bij de afbeelding van de woningtypes in Zaanoever staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woningtype(n) toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan ze in een overzicht bij elkaar.

Maak vandaag nog jouw persoonlijke account aan en maak je voorkeuren kenbaar!