Verkoopdocumenten beschikbaar

25 juni '21

De woningen in de Bannehoven in Zaandijk gaan vanaf 29 juni in verkoop en tot en met 6 juli is de online inschrijving geopend. De verkoopdocumenten, zoals de verkooptekeningen, de technische omschrijving en de koperskeuzelijst zijn inmiddels te downloaden onder jouw favoriete bouwnummer. Zo kun jij je alvast goed oriënteren.

image alt

Meer- en minderwerk

Heb jij je oog laten vallen op één van de woningen in de Bannehoven? Dan ben je vast benieuwd hoe je de rijwoningen en appartementen in Zaandijk helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. De verkooptekeningen, technische omschrijving en de koperskeuzelijst zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Vergeet op de woningenpagina niet helemaal naar beneden te scrollen. Daar vind je onder downloads de documenten die op dit moment beschikbaar zijn voor het desbetreffende bouwnummer. Op de technische omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en op de koperskeuzelijst zie je hoe jij de woning naar smaak kunt aanpassen. 

Bekijk de woningen

Pick-up & Ride

Dinsdagmiddag 29 juni is er op de Elvis Presleystraat de Pick-up & Ride. Tussen 16.00 en 18.00 uur kan jij daar je brochure afhalen en al je vragen stellen aan het verkoopteam. Uiteraard binnen de op dat moment geldende corona-maatregelen. Vanaf 29 juni is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar in jouw Mijn Eigen Huis account. Weet jij al wat jouw favoriete woning is?

29 juni 2021

Online inschrijfperiode

Op 29 juni 2021 om 10.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor de woningen in de Bannehoven Zaandijk geopend. Via jouw Mijn Eigen Huis account kan je dan je voorkeuren doorgeven. De inschrijving sluit 6 juli om 17.00.

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in de Bannehoven heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Account aanmaken
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis