Bouwnummer 59 is verkocht

25 maart '22

Op 10 februari jl. zijn wij in verkoop gegaan met bouwnummer 59, op bovenstaande afbeelding gesitueerd als de meest rechtsgelegen woning. Hiervoor hadden jullie je ook ingeschreven. Door middel van loting bij de notaris is het bouwnummer toegewezen en inmiddels ook verkocht.

Helaas is de woning destijds niet aan jullie toegewezen. Maar niet getreurd, want we hebben goed nieuws, speciaal voor alle inschrijvers die meededen met de loting van bouwnummer 59! In april /mei gaan we namelijk in verkoop met de laatste 7 woningen in de Bannehoven die wij jou als eerste zullen aanbieden.

Welke 7 woningen gaan nog in verkoop?

In het oorspronkelijke plan van de Bannehoven hadden wij 12 vrije kavels in verkoop die direct naast bouwnummer 59 liggen. Hiervan zijn 5 kavels verkocht. De nog vrije kavels met de bouwnummers 60, 64, 65, 66, 68, 69 en 71 worden straks aangeboden inclusief woning.

Om de omgevingsvergunning aan te kunnen vragen, zijn op de onverkochte kavels namelijk woningen ontworpen in overleg met de architect en aannemer. Deze woningen onderscheiden zich van de rest van het plan door de afwisselende gevels, raampartijen, grootte van de woning en daken.

Zodra alle verkoopstukken gereed zijn in april/mei inclusief de prijzen, zullen wij je hierover informeren. Je kunt dan eventueel jouw interesse kenbaar maken en een optie aanvragen op één van de woningen. Voor de toewijzing zal niet meer geloot worden; deze wordt gedaan door de verkoopmanager bij BPD. 

Heb je een vraag? Contact
Wonen in het groene Zaandijk? Schrijf je in