Laatste kopwoning 10 februari in verkoop

9 februari '22

De laatste kopwoning in de Bannehoven Zaandijk gaat op 10 februari om 10.00 uur in verkoop. Je kunt je tot en met dinsdag 15 februari 10.00 uur inschrijven voor de woning, vervolgens wordt er geloot bij de notaris en dinsdagmiddag wordt de uitslag bekend gemaakt. De verkoopdocumenten zijn te vinden onder bouwnummer 59 en in het Mijn Eigen Huis account. Heb jij je al aangemeld als belangstellende?

image alt

Verkoopdocumenten

Heb jij je oog laten vallen op bouwnummer 59 in de Bannehoven? De verkooptekening, optietekening, technische omschrijving en koperskeuzelijst zijn nu beschikbaar bij de woning en ze zijn terug te vinden in het Mijn Eigen Huis account. Op de technische omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en op de koperskeuzelijst zie je hoe jij de woning kunt aanpassen. Alle overige documenten vind je terug in het Mijn Eigen Huis account.

Bekijk bouwnummer 59

Mijn Eigen Huis

Als je in aanmerking wilt komen voor bouwnummer 59 in de Bannehoven heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je je 10 februari gemakkelijk inschrijven bij de woning, de verkoopdocumenten bekijken en je gegevens aanpassen. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. De makelaar neemt vervolgens telefonisch contact met je op om de vervolgstappen door te nemen. 

Account aanmaken
10 februari 2022

Online inschrijfperiode

Op 10 februari 2022 om 10.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor bouwnummer 59 in de Bannehoven Zaandijk geopend. De inschrijving sluit 15 februari om 10.00 uur.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis