Even voorstellen: de kopersadviseurs van de Bannehoven

21 juli '21

Ben jij één van de gelukkigen die onlangs een van de 105 woningen in de Bannehoven toegewezen heeft gekregen? De aannemer die jouw droomwoning gaat bouwen is T&G bouwcombinatie. Cora Bakker en Wendy de Jong zijn namens de aannemer jouw kopersadviseurs voor het project de Bannehoven in Zaandijk en staan voor jou klaar. 

image alt

Vervolgstappen

Nadat je het koopcontract hebt getekend bij de makelaar, nemen de kopersadviseurs contact met je op om een persoonlijk gesprek in te plannen. Gedurende dit gesprek wordt de standaard indeling van jouw toekomstige woning met installaties besproken, krijg je uitleg over het koperstraject, worden jouw wensen geïnventariseerd en eventuele vragen beantwoord.

Een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je eventuele wijzigingen kunt laten uitvoeren, welke tijdens de bouw worden gerealiseerd. Om de mogelijkheden inzichtelijk te maken, heeft de aannemer een zo compleet mogelijke koperskeuzelijst opgesteld. Deze koperskeuzelijsten vind je in de Mijn Eigen Huis omgeving of onder jouw favoriete bouwnummer. Heb je echter wensen welke niet in de koperskeuzelijst zijn opgenomen, dan gaan de kopersadviseurs voor jou na of de mogelijkheid er is om deze wensen te realiseren. Hiervoor houden zij voor jou contact met de aannemer, de bij de bouw betrokken installateurs en ook de aangestelde projectshowrooms.

De kopersgesprekken gaan starten:
Appartementen: week 34 (kopersbegeleider wordt Cora)
Woningen blok C: week 35 (kopersbegeleider wordt Wendy)

Mijn Eigen Huis

Heb je nog vragen?

Kopers krijgen een inlogcode voor het digitale kopersplatform 'Volgjewoning'. Van daaruit krijgen de kopers ook een uitnodiging om een afspraak in te plannen voor een kopersgesprek. Ook de informatie over de sluitingsdata, showrooms e.d. is te vinden via dit platform. Cora en Wendy zullen dat tijdens het kopersgesprek ook nog nader toelichten.

De vakantieperiode

T&G bouwcombinatie is van maandag 19 juli t/m vrijdag 13 augustus met vakantie. De kopersadviseurs zijn dan ook met vakantie. Wendy de Jong is ook in week van 16 augustus nog met vakantie. Na de vakantie starten zij direct met het uitnodigen van kopers waarvan de koop- en aanneemoverkomst binnen is.

Bekijk vrije bouwnummers Wonen in de Bannehoven
Heb je nog vragen? Contact