De verkoop is gestart

29 juni '21

Het is zover: de verkoop van de 105 woningen en kavels van De Bannehoven in Zaandijk is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op.

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en 6 jul 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk donderdag 8 juli in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Voorkeuren doorgeven

Pick Up & Ride

VANMIDDAG om 16.00 is de Pick-up & Ride. Hier krijg je de mogelijkheid om de brochure van de appartementen of van de eengezinswoningen van de Bannehoven af te halen. Binnen de geldende coronarichtlijnen hebben we een manier gevonden om zo toch even persoonlijk contact te hebben met jou als een van de belangstellenden. Het verkoopteam de Bannehoven staat voor je klaar! Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kan gewoon tussen 16.00 en 18.00 uur langsrijden. Tot straks?

Bouwnummer 59

Vanwege een wijziging in de buitenruimte aan de waterzijde van bouwnummer 59, kunnen wij dit bouwnummer vandaag niet in verkoop nemen. De verkoop van dit bouwnummer is uitgesteld naar na de zomer. Wij berichten je nog over de exacte datum.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Wonen in het groene Zaandijk? Schrijf je in