Bouwupdate juni appartementen De Bannehoven

4 juli '23

Ook in juni zijn de werkzaamheden op de bouwplaats van De Bannehoven in Zaandijk gestaag doorgegaan. Er is zelfs een mijlpaal bereikt! Nieuwsgierig? Pak er een kop koffie of thee bij en kijk en lees weer gezellig mee.

Het hoogste punt is bereikt!

Ja, afgelopen maand is er een heuse mijlpaal bereikt, namelijk het hoogste punt van het appartementencomplex! Het dak is gemonteerd en de dakdekker is aan de slag gegaan met het aanbrengen van de dakbedekking. Aan de buitenkant gaan de werkzaamheden ook lekker door, zo is het metselwerk zo goed als gereed. Verder zijn er de volgende stappen gezet door de aannemer:

  • Het tegelwerk is aangebracht in de appartementen op de 2e verdieping.
  • De gibowanden zijn op de 5e verdieping geplaatst, waarna het leidingwerk is ingefreesd.
  • Op de 6e verdieping zijn de wanden gestuct.

Op onderstaande foto's zijn de hoogtes in de appartementen op de bovenste verdiepingen nu goed waarneembaar. Indrukwekkend hè!

Planning

Naar gelang de bouw van het appartementencomplex verder vordert, kan de aannemer ons weer een iets preciezere indicatie geven van de oplevering. De verwachting is nu te kunnen gaan starten met opleveren de 2e helft van het 4e kwartaal van 2023. Dit blijft uiteraard een voorlopige prognose. Door onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld slecht weer of afwijkende leveringstijden, kan het oplevermoment nog verschuiven.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Hoe ziet de planning eruit? Bekijk het hier