Nieuwbouw De Bannehoven Zaandijk

Bannehoven is voor 80% verkocht

11 november '21

Goed nieuws! Project Bannehoven is bijna uitverkocht. Op dit moment zijn er in totaal 84 woningen verkocht, zijn er 6 tekenafspraken ingepland en staan er 10 opties genoteerd. Met 80% verkocht is er aan één van de opschortende voorwaarden uit artikel 15 van de aannemingsovereenkomst voldaan. Maar hoe zit het eigenlijk met die andere voorwaarden?

image alt

De opschortende voorwaarden en de gunningsbrief

Inmiddels zijn aan alle opschortende voorwaarden voldaan en zijn door Woningborg de certificaten verstuurd naar de kopers. De verwachting is dat eind november de zogeheten gunningsbrief, ook wel hoerabrief genoemd, per e-mail aan de kopers gestuurd kan worden. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Hypotheekstukken gereed

Zodra de gunningsbrief is verstuurd, nodigt de notaris de kopers uit voor het passeren van de leveringsakte en (indien van toepassing) de hypotheekakte. Heb je als koper een (gedeeltelijke) hypotheek nodig en zijn je hypotheekstukken gereed? Stuur deze dan alvast naar Abma Schreurs Notarissen. Als je uit eigen middelen betaald, verzoeken wij je dit tijdig bij de notaris aan te geven. Dit versoepelt straks de afwikkeling door de notaris.

image alt

Vraag nu direct een optie aan

Heb jij nog geen woning gekocht in Bannehoven en ben je nog op zoek naar jouw droomhuis?  Er zijn nog slechts twee appartementen en 3 PMO woningen beschikbaar. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is er een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Ga naar het betreffende bouwnummer, klik op "optie aanvragen" en vul je gegevens aan. 

Bekijk woningen
Bekijk beschikbaarheid Woningen
Wanneer kan ik wonen? Planning