Gunstige ligging voor De Bannehoven

De Bannehoven wordt het nieuwe groene en autoluwe hart van Rooswijk, Zaandijk. Hier woon je op nog geen 5 minuten fietsen van het station en dicht bij de uitvalswegen. De centrale ligging van Zaandijk zorgt voor perfecte bereikbaarheid. In een mum van tijd sta je in hartje Amsterdam, Haarlem of op luchthaven Schiphol. Een ideale uitvalsbasis dus.

Pak het openbaar vervoer

Zaandijk heeft zijn eigen NS-station, namelijk Zaandijk Zaanse Schans. Vanuit De Bannehoven fiets je er in nog geen 5 minuten naartoe. Pak je liever de bus? Wanneer je opstapt aan de Witte Veerstraat sta je ook in korte tijd bij het station. En wist je dat een ritje naar Amsterdam Centraal dan nog maar 18 minuten duurt?

image alt

Met de auto

De Bannehoven is een autoluw gebied, waar je je auto privé parkeert tussen de bebouwing of zelfs onder de groene terrassen. Wanneer je je parkeerplek afrijdt, sta je in nog geen 5 minuten op de snelweg A8. Rijd vanaf daar in 10 minuten naar Amsterdam-Noord en kom vlot op je bestemming. Maar ook de andere kant op zit je zó in Haarlem, Beverwijk of zelfs aan de kust in Wijk aan Zee.

Op de fiets

Op de fiets doorkruis je de gemeente Zaanstad in no-time. Ga winkelen in Zaandam (17 fietsminuten), pak een terrasje in Krommenie (20 fietsminuten), of bezoek de Zaanse Schans (7 fietsminuten). Maak je graag een tochtje door de natuur? Steek de nieuwe fietsbrug over en ontdek het veenweidelandschap net buiten De Bannehoven. Waai uit en geniet.

  Alles over de planning
  Bekijk het woningaanbod