Prima bereikbaar

Het plan Pakhuis aan de Zaan ligt op een unieke locatie nabij het centrum van Zaandam. De woningen zijn goed te bereiken, zowel met de auto als met het OV. De nieuwbouwlocatie van Pakhuis aan de Zaan betreft het terrein achter de Westzijde 128 t/m 132 en de volledige percelen van de voormalige bebouwing van de huisnummers Westzijde 124, 126 en 126b. Op deze locaties werd vroeger gewoond en gewerkt.

image alt

Met de auto

De woningen liggen aan de Westzijde, op de rand van het stadshart van Zaandam. Goed te bereiken met de auto, zowel via de westkant als de oostkant. Vanuit Amsterdam kun je via de A10 West of Oost (Coen- of Zeeburgertunnel) of via de S116 door de IJtunnel. Amsterdam en Alkmaar liggen op ongeveer een half uurtje rijden, Haarlem (via de A5) en Purmerend (via A7) zijn nog dichterbij.

image alt

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer, dan is het station op 5 minuten fietsen van Pakhuis aan de Zaan. Wandelend ben je er in een klein kwartiertje. Vanaf station Zaandam gaat 8 keer per uur een trein naar Amsterdam CS, waar je in 12 minuten bent. Richting Hoorn rijdt 4 keer per uur een trein. Aan de Westzijde, op 1 minuut lopen van de woningen, bevindt zich een bushalte.

image alt

Met de fiets

Vanaf jouw woning aan de oever van de Zaan fiets je in 2 minuten naar de hoofd winkelstraat en het uitgaansgebied van Zaandam. Je kunt je fiets op diverse locaties parkeren, zowel onbewaakt als bewaakt en overdekt, gratis!

image alt

Varen in Zaandam

De Zaanstreek laat zich perfect ontdekken vanaf het water. Een vaartocht in dit waterrijke gebied brengt je langs prachtige oude sluizen, industrieel erfgoed en natuur. En per boot kom je de stad Zaandam op unieke wijze binnen. Meer aan bij een van de oevers, de haven in de stad of zelfs de steiger aan de achterzijde van jouw woning.

Proef de sfeer van de Zaanstad Zaandam
Wat biedt Zaandam? Voorzieningen