Noordeinde Wormerveer nu in verkoop

6 mei '20

Het is zover: de verkoop van Noordeinde Wormerveer is gestart! Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning met een tuin en aan het water? Geef dan nu je voorkeuren door voor woensdag 13 mei 2020 17.00 uur!

Kies je favoriete woning(en)

Kijk op de pagina Woningen welke woning bij je past. Onder het kopje Downloads vind je alle verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, meerwerk en nog veel meer van jouw favoriete woning.

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in Noordeinde Wormerveer? Geef dan jouw voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis account. Je kan je maximaal 5 verschillende voorkeurkeuzes doorgeven. We gaan er vanuit dat de eerste voorkeur ook de woning is die je het liefst wilt. 

Inschrijving

De inschrijving van Noordeinde Wormerveer loopt van woensdag 6 mei 2020 17.00 uur tot en met woensdag 13 mei 2020. In die periode kun je je voorkeuren doorgeven, tot 13 mei 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Naar de inschrijvingspagina
image alt

Het woningaanbod in Noordeinde Wormerveer

In Noordeinde komen maar liefst 59 woningen, waaronder hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Het plan is opgedeeld in 2 delen: de dijkwoningen aan de zuidkant en de kadewoningen aan de noordkant. In het hele plan zijn parkeerplaatsen in de buurt voorzien.

Passend bij de bestaande bouw in Wormerveer gaat Noordeinde voor duurzaamheid, het vele groen en het behoud van het authentieke Zaanse gevoel. De Noordeinde is een van de oudste straten van Wormerveer. Het dorp dat medio 2019 net iets minder dan 12.000 Wormerveerders telde, is onderdeel van gemeente Zaanstad. De plaatsnaam is een verwijzing naar het veer dat destijds over de Zaan naar het aan de overkant gelegen dorp Wormer vaarde. De vele molens zijn een iconisch beeld voor Wormerveer.

Bekijk het woningaanbod
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Heb jij al een favoriete woning? Bekijk de verkoopdocumenten