Nieuw woningaanbod Noordeinde Wormerveer

17 februari '20

In de Zaanstreek bouwen we nog steeds verder. In de nieuwe wijk Noordeinde ontwikkelen we op een unieke locatie aan de Zaan 59 huizen, van tweekappers en semi-bungalows tot hoek- en rijwoningen.

Bekijk het aanbod

Authentiek Zaans

Passend bij de bestaande bouw in Wormerveer gaan we bij Noordeinde voor duurzaamheid, het vele groen en het behoud van het authentieke Zaanse gevoel.

De Noordeinde is een van de oudste straten van Wormerveer. Het dorp dat medio 2019 net iets minder dan 12.000 Wormerveerders telde, is onderdeel van gemeente Zaanstad. De plaatsnaam is een verwijzing naar het veer dat destijds over de Zaan naar het aan de overkant gelegen dorp Wormer vaarde. De vele molens zijn een iconisch beeld voor Wormerveer.

Wat is jouw favoriete woning?

Heb je belangstelling voor een woning in Noordeinde en wil je op de hoogte blijven? Maak dan nu een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie over de woningen en je hoort van ons wanneer de verkoop start.

Wil jij een 2 onder 1 kap- hoek- of tussenwoning? Laat het ons weten en like jouw favoriete woningtype door het hartje rechtsboven in de afbeelding van het betreffende woningtype(n) rood te kleuren door het aan te klikken. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Noordeinde wilt gaan wonen.

Bekijk alle woningen
  Meer over Mijn Eigen Huis
  Wat is de planning?