Definitieve prijzen Noordeinde zijn bekend

24 april '20

Zie jij jezelf al wonen in Noordeinde in Wormerveer, met een tuin en lekker aan het water? Dan kun je nu bekijken welke koopsom jouw favoriete woning heeft. Bekijk de prijzen per woningtype onder het woningaanbod.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Vanaf-prijs per woningtype

De prijzen variëren van €322.500 (v.o.n.) voor een tussenwoning en tot €430.000 (v.o.n.) voor een hoekwoning . In de wijk vind je ook 2 onder 1 kapwoningen vanaf €395.000 (v.o.n.) en semi-bungalows vanaf €360.000 (v.o.n.).

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water, riolering én de warmtepomp.

Interesse? Maak een account aan

Binnenkort kan je je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen.

Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en geef jouw favoriete woning een hartje. Alleen dan krijg je een mail zodra de verkoop start. 

Ja, ik wil een account!
  Zo werkt Mijn Eigen Huis
  Bekijk het woningaanbod