voortgang bouw de Molenaer Westzaan

Voortgang bouw De Molenaer

25 juni '21

Op de bouwplaats van De Molenaar fase 2 in Westzaan is weer vooruitgang geboekt. Van de aannemer hebben we informatie ontvangen over de voortgang die we graag met je delen. Ook hebben wij een voorlopige prognose van de oplevering voor je. Je leest er alles over in dit bericht.

Eerste kappen aangebracht

Op 11 juni zijn de eerste kappen aangebracht. Een precies klusje, maar dat kunnen we wel overlaten aan aannemer Kuin. Zij verwachten dat de overige kappen na de bouwvak geplaatst worden. De metselaar is inmiddels bij alle woningen aan het werk. Wanneer deze weer aan een volgende verdieping toe is zal de steiger ook mee omhoog gaan. Via deze steiger wordt ook de gevelbekleding aangebracht en hier is inmiddels mee gestart. Het glas in de woningen is geplaatst. De installateurs kunnen nu aan de slag met het voorbereidend werk binnen in de woning. Kortom er is weer genoeg gebeurd op de bouwplaats van de Molenaer in Westzaan. 

Prognose oplevering

Als de aannemer zo gestaag door kan bouwen, dan is de prognose oplevering 1e kwartaal 2022. Dit is wel afhankelijk van weersomstandigheden, leveranciers, Nutsbedrijven en onderaannemers. 

Duurzaamheid in de Molenaer Lees er meer over
Vragen? Neem contact met ons op