Binnenkort blok 24 in verkoop

25 oktober '17

De woningen van fase 2 van De Molenaer gaan gaan straks in verkoop. Wanneer we een geplande verkoopdatum weten, zullen we dit communiceren via de website. De inschrijving is straks digitaal via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je hoe je alvast een account kunt aanmaken voor Mijn Eigen Huis om straks in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

Hoe handig is het om alle info van De Molenaer straks op één plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in De Molenaer te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype of bouwnummer te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account. Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over De Molenaer. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

Stap 1 voor PC/computer
Rechtsboven op de homepagina van De Molenaer zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype of bouwnummer op de site.

Stap 1 voor mobiele telefoon
Rechtsboven op de homepagina van De Molenaer zie je drie witte streepjes. Als je daar op klikt, verschijnt rechtsonder in beeld een zwart icoontje van een poppetje. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype of bouwnummer op de site.

Stap 2 voor PC/computer en mobiele telefoon
Bij de afbeelding van de woningtypes in De Molenaer staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar. Op een later moment kan je ook je favoriete bouwnummers toevoegen.

Maak vandaag nog jouw persoonlijke account aan en maak je voorkeuren kenbaar! 

Vragen over Mijn Eigen Huis? Bekijk de veel gestelde vragen
Welke woningtypes komen er? Ga naar de woningen