Kennis maken met De Molenaer Fase 2

12 maart '19

Op 6 maart 2019 kregen direct omwonenden de gelegenheid kennis te maken met de volgende fase in nieuwbouwwijk De Molenaer. Op deze inloopavond werd een eerste schetsontwerp van De Molenaer fase 2 gepresenteerd. Daarnaast werd de voortgang van de ontwikkeling van de nieuwbouw besproken.

De volgende stappen

Aan de hand van het concept stedenbouwkundig plan en het schetsontwerp van de woningen werden alle aanwezigen meegenomen in Fase 2 van nieuwbouwplan De Molenaer. Kon je de bijeenkomst niet bijwonen of wil je de plannen nog eens bekijken? Download hier dan de presentatie. Onderaan deze pagina een korte impressie van de bijeenkomst. Hoe gaat het nu verder met de ontwikkeling? De eerste stap is het starten van de procedure tot het vaststellen van het Bestemmingsplan. Zodra de mogelijkheid bestaat tot het indienen van zienswijzen organiseert de gemeente Zaanstad een informatieavond. Ondertussen wordt het schetsontwerp aan de Welstandscommissie voorgelegd. Tot slot wordt het schetsontwerp uitgewerkt naar bouwaanvraag- en verkooptekeningen. Wij verwachten in de 2e helft van 2019 met de verkoop te kunnen starten.

Op de hoogte blijven?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de plannen voor De Molenaer Fase 2? Dan kun je zelf de volgende 2 stappen zetten:

  • Vul onderaan je e-mailadres in en ontvang onze digitale nieuwsbrief
  • Geef bij het Woningaanbod aan naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat. Dat doe je door bij de tweekapper, de rijtjeswoning of de vrijstaande woning het hartje aan te klikken en een Mijn Eigen Huis-account aan te maken.
Impressie informatiemiddag De Molenaer
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Enthousiast geworden? Bekijk De Molenaer Fase 2