Geen woning? Wellicht is dit wat voor jou!

15 april '20

Zoals we eerder al communiceerden zijn alle 26 eengezinswoningen van De Molenaer Fase 2 onder optie. De belangstelling was overweldigend dus de kans is groot dat je geen woning toegewezen gekregen hebt. Dat is natuurlijk ontzettend jammer. Maar niet getreurd, in Wormerveer gaat op 6 mei a.s. een vergelijkbaar project in verkoop. Wellicht is dat wat voor jullie!

image alt

Voor ieder wat wils

In het totaal komen er 59 woningen, variërend van hoek- en rijwoningen tot semi bungalows of 2 onder 1 kapwoningen. Met zo'n breed aanbod zit er vast wat moois tussen! Bekijk de website en meld je aan bij je favoriete woningtype, zo blijf je van alles op de hoogte.

Bekijk het woningaanbod in Noordeinde
image alt

Authentiek Zaans

Passend bij de bestaande bouw in Wormerveer gaat Noordeinde voor duurzaamheid, het vele groen en het behoud van het authentieke Zaanse gevoel. 

De Noordeinde is een van de oudste straten van Wormerveer. Het dorp dat medio 2019 net iets minder dan 12.000 Wormerveerders telde, is onderdeel van gemeente Zaanstad. De plaatsnaam is een verwijzing naar het veer dat destijds over de Zaan naar het aan de overkant gelegen dorp Wormer vaarde. De vele molens zijn een iconisch beeld voor Wormerveer.

Naar de website van Noordeinde
  Terug naar nieuws
  Neem contact op