De Molenaer Fase 2 nu in verkoop

30 maart '20

Het is zover: de verkoop van De Molenaer Fase 2 is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning met ruime tuin aan het water? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Kies je favoriete woning(en)

Kijk op de pagina Woningen welke woning bij je past. Onder het kopje Downloads vind je alle verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning.

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in De Molenaer? Geef dan jouw voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis account. Je kan je maximaal 5 verschillende voorkeurkeuzes doorgeven. We gaan er vanuit dat de eerste voorkeur ook de woning is die je het liefst wilt. 

Inschrijving

De inschrijving van De Molenaer Fase 2 loopt van maandag 30 maart tot en met maandag 6 april 2020. In die periode kun je je voorkeuren doorgeven, tot 6 april 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Naar de inschrijvingspagina
image alt

Het woningaanbod in De Molenaer

In Fase 2 van De Molenaer komen maar liefst 26 woningen, waaronder hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. 

De woningen aan het Zuideinde passen volledig binnen de historische context van de Zaanstreek, met puntdaken, traditionele Zaanse kleuren en gebruik van hout aan de buitenzijde. De wijk doet denken aan het verleden, maar de voorzieningen in de woningen en de materialen zijn modern en van hoogwaardige kwaliteit. Overal rondom De Molenaer is water en heel veel groen. Je woont dus landelijk, maar tegelijk dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt om prettig te kunnen leven.

Bekijk het woningaanbod
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Heb jij al een favoriete woning? Bekijk de verkoopdocumenten