De definitieve impressies zijn af!

11 maart '20

Wat wordt het mooi, Fase 2 van De Molenaer in de Zaanstreek. We hebben de definitieve impressies van de vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- en tussenwoningen binnengekregen. Heb jij ze al gezien?

image alt

Specificaties per bouwnummer

Niet alleen gedetailleerde impressies van de buitenkant van de 26 woningen in De Molenaer Fase 2 zijn nu bij het woningaanbod te vinden. Alle bouwnummers zijn inmiddels op de website gepubliceerd. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel verdiepingen en kamers de woningen hebben en wat de zonligging is van de tuinen.

Bekijk alle bouwnummers

Wat kun je nog verwachten?

Met de bouwnummers en de definitieve impressies zijn we weer een stap dichter bij de start verkoop. Maar er volgt nog meer. Natuurlijk wil je ook weten wat de woningen gaan kosten en wanneer we met de verkoop gaan starten. We kunnen ons voorstellen dat je ook wel nieuwsgierig bent naar de plattegronden. Zodra we een definitief verkoopstuk ontvangen, zetten we deze meteen op de website. Als je bij het woningaanbod op de button 'Houdt me op de hoogte' klikt en je gegevens achterlaat, krijg je automatisch bericht als er weer iets nieuws is toegevoegd. Zo mis je niets.

Een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op
Een Mijn Eigen Huis-account? Jouw persoonlijke account