Alle woningen De Molenaer onder optie

9 april '20

Na volop belangstelling voor de 26 eengezinswoningen in de De Molenaer Fase 2, Westzaan, is de inschrijving gesloten op 6 april 2020. Toch nog geïnteresseerd? Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor de reservelijst.

Hoe werkt de toewijzing ook alweer?

Op 8 april 2020 hebben we alle woningen toegewezen, gebaseerd op de loting bij de notaris. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij hanteren wij onderstaande procedure:

1) Aantal kandidaten per bouwnummer 
Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. 

2) Loting bij notaris
Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer gaan wij voor dit bouwnummer over tot loting bij de notaris. Kandidaten die niet als optant ingeloot worden op een bouwnummer, worden ingeloot als reservekandidaat voor dit bouwnummer.

Lees meer over woningen kopen

Op de reservelijst

Als iemand afziet van de koop, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wil je op de reservelijst? Neem dan contact met ons op!

Contact met het Verkoopteam
image alt

Geen woning gevonden? Kijk eens naar Noordeinde

Niet gevonden wat je zocht in De Molenaer, of ben je een van de reservekandidaten omdat je geen woning toegewezen hebt gekregen? Niet getreurd! We bouwen nog meer woningen in de Zaanstreek. 

Zo gaan we dit voorjaar nog in verkoop met de 59 woningen in Noordeinde, Wormerveer. Dat is dus wonen in een karakteristieke Zaanse woning, maar dan wel met alle gemakken van een nieuwbouwhuis! Er komen in dit plan hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en semi-bungalows. Naast koopwoningen komen er ook sociale huurwoningen en een basisschool.

Lees meer over Noordeinde
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Heb je vragen? Neem contact met ons op